Rats_&_Spears
Symbians Miscellaneous stuff, ka' sta su theme, wallpaperi, clipovi, icone, fontovi, i sl.
by jura331 » 16 Jun 2005, 12:57
Ne mogu izdrzat a da ovo ne prokomentiram. Dakle igra Rats_&_Spears, daje nam 3,5 MB totalne gluposti sa dobrom grafikom. Po mojem misljenju bacen prostor totalno.
Don’t spend time with someone who doesn’t care spending it with you.
-
Veteran
-
by mirkocrocop » 16 Jun 2005, 13:28
Jel to ova igra
Rats & Spears
This game is for all the sport and pets lovers. You are guaranteed to fall in love with these cute hard-working rats from the first seconds. The idea behind the game is simple but brilliant - you just train your rat and try to throw the javelin as far as you can. Then you simply submit your best results to the Online tournament and brag before your friends.
BTW. Igra je free pa evo link za download
EDIT: Nakon ?to sam je probao čini se malo velika za ono ?to nudi ali igra je zabavna i lagana i pomalo smije?na
P.S. Moj rekord je 82.8 m!!! 
Rats & Spears
This game is for all the sport and pets lovers. You are guaranteed to fall in love with these cute hard-working rats from the first seconds. The idea behind the game is simple but brilliant - you just train your rat and try to throw the javelin as far as you can. Then you simply submit your best results to the Online tournament and brag before your friends.
BTW. Igra je free pa evo link za download
- Code: Select all
http://www.handygo.de/midlets/Sport/ratsspears_symb.sis
EDIT: Nakon ?to sam je probao čini se malo velika za ono ?to nudi ali igra je zabavna i lagana i pomalo smije?na
by Apocalypso » 16 Jun 2005, 18:17
Jebote pa fakat vi imate vremena i da se igrate
Otkad sam srusia rekord na Sky forceu bas i nisam nasa vremena da isprobam nesto novo.
Izgleda da je vrime da se zapitam kud plovi ovaj brod i napravim nesto po tom pitanju,
Otkad sam srusia rekord na Sky forceu bas i nisam nasa vremena da isprobam nesto novo.
Izgleda da je vrime da se zapitam kud plovi ovaj brod i napravim nesto po tom pitanju,

by jura331 » 17 Jun 2005, 10:19
mirkocrocop wrote:Jel to ova igra
EDIT: Nakon ?to sam je probao čini se malo velika za ono ?to nudi ali igra je zabavna i lagana i pomalo smije?naP.S. Moj rekord je 82.8 m!!!
Je. To je to! Poludio sam kad sam nakon installa skuzio da ne nudi nis posebno, nego baci koplje, rek'o kud 3,5 MB, to sam igr'o sa jeti sport u ajmo rec 100kb. Nije tolko bezveze kolk'o sam se razocaro.
Jebote pa fakat vi imate vremena i da se igrate :
Apoc daj si malo odmora, fakat mi nije jasno kad radis na poslu, i jos stignes sve ovo.
Don’t spend time with someone who doesn’t care spending it with you.
-
Veteran
-
by Apocalypso » 17 Jun 2005, 19:52
jura331 wrote:Apoc daj si malo odmora, fakat mi nije jasno kad radis na poslu, i jos stignes sve ovo.
Evo cijeli vikend pred mnom, dajem casnu pionirsku, zene, samo zene ovaj vikend
by mirkocrocop » 17 Jun 2005, 20:01
Apocalypso? wrote:jura331 wrote:Apoc daj si malo odmora, fakat mi nije jasno kad radis na poslu, i jos stignes sve ovo.
Evo cijeli vikend pred mnom, dajem casnu pionirsku, zene, samo zene ovaj vikend![]()
![]()
Meni to i nije ba? neki odmor, prije umor, moj odmor bi bio le?ati na nekoj prostranoj livadi pod velikim drvetom koji pravi veliki hlad, naravno, u ove vruće dane i gajba hladne pive
i pogled upućen u ni?ta, mozak prazan i nema nikakvu funkciju osim da prima podra?aje izvana
jedva čekam godi?nji...
by Hole » 17 Jun 2005, 20:25
mirkocrocop wrote:Meni to i nije ba? neki odmor, prije umor, moj odmor bi bio le?ati na nekoj prostranoj livadi pod velikim drvetom koji pravi veliki hlad, naravno, u ove vru?e dane i gajba hladne pivei pogled upu?en u ni?ta, mozak prazan i nema nikakvu funkciju osim da prima podra?aje izvana
jedva ?ekam godi?nji...
Idi u kurac, suze mi krenuse na oci...
-
Symbian Freak
-
by mirkocrocop » 17 Jun 2005, 20:29
E a da si vidio mene skoro sam se prostrijelio kroz taj divni prazni mozak od tuge jer sutra RADIM 

by Apocalypso » 17 Jun 2005, 20:31
mirkocrocop wrote:Apocalypso? wrote:jura331 wrote:Apoc daj si malo odmora, fakat mi nije jasno kad radis na poslu, i jos stignes sve ovo.
Evo cijeli vikend pred mnom, dajem casnu pionirsku, zene, samo zene ovaj vikend![]()
![]()
![]()
Meni to i nije ba? neki odmor, prije umor, moj odmor bi bio le?ati na nekoj prostranoj livadi pod velikim drvetom koji pravi veliki hlad, naravno, u ove vruće dane i gajba hladne pive
i pogled upućen u ni?ta, mozak prazan i nema nikakv
Hehe slazem se, slazem se, skoro pa posve, samo sta bih livadu zamijenio debelom borovom ladovinom na zabacenoj plazi a mozak iskljuciti i od vanjskih podrazaja, pustit ga da pase na livadi dok ja odmaram u carstvu hladovine

U biti ka sta TBF-ovci kazu...
U carstvu ladovine ne ?elin ni vidit novine
ni muziku ni sport dok motan novi...ovi
Ne ?elin niti jedan suvi?an podatak
ne ?elin u mozgu spoj kratak
Sidin se, spreman se, dignit se i poć
a to će bit kad se pripadnen da neću vi?e moć
uvatit jo? ono malo sunčevog sjaja
da mi osu?i kupaće kad su mokre oko jaja
To je neugodno! Jo? uvik sidin i mislin
"Ustat il' odustat?" i vidin - ti vadi?
balun za picigin
a ja letin ka pingvin
danas za ni?ta ne vridin
Danas odmaran, to mi apso?trumfno odgovara
da le?in i ne mičen se poput tovara
i samo slu?an ?eludac kako mi vari
ni?ta mi neće ovi dan vap?uvari
Ni?ta mi neće ovi dan pokvarit,
(vap?uvarivari, vap?uvarivari, ..) ...
mirkocrocop wrote::aghr: jedva čekam godi?nji...
Uff, ne spomonji mi godisnji, ove godine tek pocetkom osmog

by mirkocrocop » 17 Jun 2005, 20:39
Dobro priznajem vi dalmatinci ipak znate profesionalno ljenčariti
odmah se sjetim dvojice frendova iz vojske Jurice i Jo?ka ,jedan iz Zadra a drugi iz Omi?a, e ti su tipovi znali kako se ne radi 
odmah se sjetim dvojice frendova iz vojske Jurice i Jo?ka ,jedan iz Zadra a drugi iz Omi?a, e ti su tipovi znali kako se ne radi
25 posts • Page 1 of 3 • 1, 2, 3